2 Weken in 1!

12 februari 2018 - Beatrice, Verenigde Staten

Blog 29/01-04/02

Hoi!! 

Ik heb besloten twee weekblogs in 1 blog te gaan doen, zodat m’n blogs iets langer zijn! 

Het gaat allemaal goed met me gelukkig en ik vind het nog steeds leuk hier en ook in m’n nieuwe gezin. Deze week was een rustige week en heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. 

Maandag gewoon normaal school, zelfde voor dinsdag, maar dinsdagavond ben ik wel naar een basketballgame geweest, wat wel een leuke game was. Het was namelijk best een spannende game en het was tegen de rivaal. We stonden echt met 15 punten achter aan het eind van third quarter, toen maakten we een comeback en was er elke keer 1/2 punten verschil, toen in de laatste seconden kreeg iemand uit ons team nog 2 free throws en daarmee zouden we gelijk komen staan en in overtime gaan, maar hij miste ze helaas allebei, dus hadden we alsnog verloren.. Ook woensdag was een normale schooldag, hetzelfde als elke dag eigenlijk. Donderdagavond ben ik met Brittany en een andere vriendin naar Lincoln geweest om wat te eten, wat heel gezellig was. Vrijdag ben ik eerder van school opgehaald door m’n hostparents en zijn we naar Brittany’s showchoir competitie geweest. Het was 2 uur rijden, maar het was wel leuk om te zien! 

Dit weekend heb ik letterlijk niks gedaan. Zaterdag voelde ik me niet super en zondag heb ik gewoon lekker uitgerust. De superbowl was ‘s avonds, maar we hebben niet gekeken en gewoon lekker pizza besteld en film gekeken. 

Blog 05/02-11/02

De tweede week van m’n blog! Deze week ben ik 2 dagen thuis gebleven van school, omdat ik ziek was. Iedereen in m’n hostfamily was ziek dus dat was niet echt fijn. 

Maandagavond ben ik naar het showchoir concert van school geweest. Voorderest is tennis conditioning deze week ook begonnen! Dit is op maandagen, dinsdagen en donderdagen. Ik ben alleen dinsdag geweest. We moesten 4x de school rondrennen (inclusief de trappen) en daarna hebben we wat yoga gedaan. Het verschilt elke keer wel weer een beetje qua wat we doen, maar meestal is het in elk geval wel iets met rennen. Woensdag en donderdag ben ik dus thuis gebleven van school en vrijdag had ik een hele korte dag. Had namelijk maar school tot 12:30!

Dit weekend heb ik niet heel veel bijzonders gedaan. Wat wel leuk was is dat ik zondagavond met Marie naar m’n vorige buren ben geweest! Ze hadden ons uitgenodigd om chili te komen eten met cinnamon rolls. Hier in Nebraska is dat dus de combinatie die ze maken, chili met cinnamon rolls. Voorderest hebben we na het eten nog wat spelletjes gespeeld. Het was wel heel leuk om ze weer is te zien!  

Ik denk dat m’n blog op deze manier wel wat langer is en misschien ook wat leuker om te lezen! 

Liefs, 

Mirte

Foto’s

3 Reacties

 1. Johan:
  13 februari 2018
  Hoi Mirte, ik heb je blog weer met veel plezier gelezen. Hoe langer, hoe leuker;). Balen dat je ziek was. Hopelijk ben je weer helemaal beter. Hier zijn ook veel mensen ziek (griep).
 2. Roelien Wagter:
  13 februari 2018
  Het was weer een genoegen om te lezen Mirte !
  Groetjes uit Goes
  Roelien
 3. Monique:
  13 februari 2018
  Hoi mirte
  Fijn dat je het nog naar je zin heb!
  Chili met cinnamon? Lekker?!....